公告:
wen.jc 超级元老 发消息
原帖由 z970227 于 2008-7-9 07:59 PM 发表

8部车左右````未确定```因为仲有人加入```
目前有6个YOKOMO```1个田宫壳```
车架有好多种```

吾小车啊        
你們系边道集结多啊?
z970227 论坛元老 发消息
原帖由 wen.jc 于 2008-7-9 21:08 发表

吾小车啊        
你們系边道集结多啊?

新少年宫附近多```
harrykids 论坛元老 发消息
新少年宫.....?中心书城个边....?系广场玩......?入佐部PRO-d之后...睇下入吾入你地队先,因为惊小学升佐初中....无时间玩.....不过支持一下推进
lution 金牌 Fans 发消息
...吾冇時間玩噶.    我就初中拉..    到时我都去涕下
暑假同寒假有几耐时间?
原帖由 harrykids 于 2008-7-10 08:54 发表
新少年宫.....?中心书城个边....?系广场玩......?入佐部PRO-d之后...睇下入吾入你地队先,因为惊小学升佐初中....无时间玩.....不过支持一下推进

广场``地铁站```停车场都有````
你係唔係13岁果嗰吖?
我地车队係唔係有嗰叫鸡心嘅拉你入队?
吾系呀........无人叫我加你地队.......我系罗湖嘎
点解好似得我地几个系度讨论既?
我都係罗湖````水库哩边```
其实深圳就得我地几嗰玩漂移````
就算有其他```我地講广东话```詎地都唔明啦```
我建了个交流群```大家可以一起交流下啦```2348289