公告:
赤红十三 超级元老 发消息
再次参观中~~卟卟买到车未?我已测试完毕~~随时可以与你作赛了噢~~~
wen.jc 超级元老 发消息
你部master买佐壳了咩?  什么壳啊?
harrykids 论坛元老 发消息
越嚟越多人拉.....
z970227 论坛元老 发消息
原帖由 harrykids 于 2008-7-14 08:34 发表
我无入....我都吾系距地既人....

嗰群唔属于推进....
係一嗰独立嘅漂移爱好群````
大家爱好漂移嘅都可以加入```
群号係2348289
之前唔记得开可以加好友```所以加唔到``
唔好意思各位``
harrykids 论坛元老 发消息
入群咯.......
JASONZHONG 论坛元老 发消息
深圳的朋友 得闲同我地广州的漂移车队举办次交流活动了~!
lution 金牌 Fans 发消息
welcome to shenzhen   
and we all hope to play rc together
carbon 超级元老 发消息
本版主进来顶一下..呵呵...我收手那么久后终于有人组织玩漂移了吗...我的CGM都快发霉了...原来飘逸用的无刷也卖掉咯...
wen.jc 超级元老 发消息
66楼哥记提议吾错  不过 得深圳多人玩才行啊````现在聊聊可数
版主仔  捡翻起部CGM出山再站江湖咯 哈哈
carbon 超级元老 发消息
原帖由 wen.jc 于 2008-7-15 12:25 PM 发表
66楼哥记提议吾错  不过 得深圳多人玩才行啊````现在聊聊可数
版主仔  捡翻起部CGM出山再站江湖咯 哈哈

嗯..等我圣诞放假回去玩...到时候再搞个altezza壳好了...