公告:

我的平跑~~~RC 18t

查看: 6946|回复: 38| [复制链接]

fox5y 论坛元老 发消息
有没平地啊,我要平地。全是草地,甘我部车可以做铲草机都得拉,哈哈
dedee627 元老 Fans 发消息
原帖由 fox5y 于 2006-5-3 11:36 发表
有没平地啊,我要平地。全是草地,甘我部车可以做铲草机都得拉,哈哈

公園沒平地wor~~去二沙飛街la一係
bioming 论坛元老 发消息
请问楼主装上SPEED300后速度大概是多少?比原配的快多少?
我沒有正式計過~~在平地只朋友一起玩....只計直路...只比用23T馬达的1:10房跑慢一点~~haha~~....當然灣路就會被拋開~
我都系住天河架,你平时去边个公园玩啊,我都想买部RC18T,你觉得RTR版O误OK啊?
其實RTR版 己經相當ok gala~~

我都玩得好粗...諗住撞爛一樣買一樣....點知....撞左好多次都冇爛野~~所以到依都仲係全原裝~~~

呢架野ok ge~~又輕又快....癲癲地甘...玩得我幾開心呀....

上次諗住去睇人玩船...所以過左曉港公園玩...~~你買左架車之后睇下幾時一齊玩丫~~~我住天河東jama~~
kevin88 金牌 Fans 发消息
越野18仔边部最过瘾??
个人觉得 Team Associated 的东西不错,不过讲外形的话,我觉得kyosho mini inferno最靓.如果两个品牌的车能融在一起就好了.
好翘啊!我都系住天河东架,靠天河北路口果边,知误知天河边度有越野场地啊?
如果用SPEED 300马达,充满电可以玩几耐啊?
原帖由 bioming 于 2006-5-8 14:23 发表
好翘啊!我都系住天河东架,靠天河北路口果边,知误知天河边度有越野场地啊?
如果用SPEED 300马达,充满电可以玩几耐啊?

haha~~我響另一边....近黄埔大道.....
如果話越野场地我真係吾多清楚~~~我平時都係三更平夜轉1:10呔落樓下馬路玩....差滿电都行到10零分鐘ga~~差吾多la~~haha

快d買la~~~一齊玩下~~

一條友好異相....