公告:
So. RC 新手 发消息
回复 rolayyalor 的帖子

白送还要包邮那种! 我的运费就不是钱了? 东西都白送你?真可谓不知廉耻!每次上 2手区都可以看见的人!

rolayyalor  脑残么你  发表于 12-2-9 00:19
回复 tj0091979 的帖子

不会, 绝对不会出现在中间! 我直接就说是买家搞坏了! 注意看舵机上的泥! 新新的!舵机在我手上绝对是好的! 不墨迹!活就要活得痛快!不窝囊!
roystonma 超级元老 发消息
回复 So. 的帖子

我完全不關心是誰弄壞舵機(賣家 買家 快遞)
只單憑100變50 全新變3手 ,足見你的誠信有很大問題!
只懂叫人正面回答問題,你又有為全新變3手有過"正面"回答問題嗎,
一個沒膽量承認騙人在先的窝囊废,竟然還叫人家報警,你是白X嗎,几個舵機而已,公安受理嗎?

TB03  谢谢帮顶,公平正义大家都能看的出来  发表于 12-2-9 14:15
回复 So. 的帖子

也只有你这种天天几秒刷新一次2手区的人才做的事!说的话!
做梦都想着送我,送我,送我,送我,送我,,,,,

囧~
回复 roystonma 的帖子

呢个IP整得好. 哈哈...
舵机就系50,邮费唔使钱?其他野白送?
全新 系讲快佐?呢点可以说系我既错!图片成色系买家装车整既?

第3:你就系个假IP既猥琐老! 人地又敢报警? SX,

http://www.rcfans.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=412359&extra=page%3D1&page=2

【白话系甘讲既. 傻仔!】   温人帮手T,帮手回复喇! IQ好有问题啊. 哈哈... 又比我发现佐囖?!

TB03  傻逼,人家是看不下去,你丫二啊  发表于 12-2-9 14:15

中有如果你唔系买家你点知一旧水? 哈哈? 买家好似未发图片? = =,   IQ底就唔好丢架喇! 挖哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈...
回复 So. 的帖子

傻仔!自己睇下D帖先講野啦!(一舊水),未睇完邊敢串你呀!
你竟然敢教廣東佬白話,高手!
假IP?有本事搞番個黎串下我蘿!記得寫繁體像真D Wow!
口快快講錯左?繼續吹丫,唔識更正牙

而家唔知邊個丢架呢?

哈哈... 真系好笑吖!   我听讲青山好难爬出来架! 高手, ! 系人一T就知喇! 有鬼人3唔识7一上就话人SX, 迷扮野喇! 好简单! 问你个问题,   9龙 六福珠宝详细地址系? 比你一日时间! 哈哈....哈......

补充内容 (12-2-9 02:09):
训囖,  

唔似得你地食老母!用老母!
有手唔识做, 有脚唔识闲!
日日10蚊3支- 饮到白痴!
木哈哈...
回复 So. 的帖子

又要死撐飯蓋,講野又狗唔撘八,一個傻仔叫我搵地址,唔通真係去搵咩,仲話比一日時間,見得閒先同你串兩咀咋!早D抖啦!想串我?明天請早!!

TB03  别和他一般见识,他就一2b  发表于 12-2-9 14:13