公告:
返回列表 发新帖
stack 超级元老 发消息
原帖由 铭记于心 于 2006-12-6 10:56 PM 发表
阿哥,我都想参加啊!但是你是星期六搞,好难参加架,要返工架,平时玩就话可以四点几去都没咩所谓姐,比亲赛都要搞成日,唔使找吃咩,没钱连租场都俾唔起啦!唔好话比赛啦!

听落都几有道理波,听闻你都高升区域MANAGER拉,系压力大D既,我地D小型减压活动边度可能满足你啊.仲有啊,前几日北京路开福彩,日日都爆头奖啊,我都有牛屎命嘎,都好想去拿个头奖啊,可惜啊,就算可以卖到上来我公司又点啊,适逢偏偏系我要稳食无时间去,更何况无钱啊,点买福彩拿头奖啊,你话系吾系拉............米话我吾关照你拉,你去一定有运行嘎.......

sdanyfu 论坛元老 发消息
陈经理 你以前唔系经常偷鸡到我公司坐嘎咩,你同D女吃少两餐饭就咩都有钱玩啦。莫讲话场租D甘琐碎的钱啦,出多两步AWD都够啦~~~~
这次不是积分赛嘛???????
铭记于心 超级元老 发消息
哗,使唔使啊?我呢个小人物要令到ENJOYRC的二位话事人联合来批斗我,甘睇来我对ENJOYRC的影响力都几高锅。喂,甘不如俾我入D股啦!起码以后可以跟住二位大人物找餐饭吃下,又唔至于没钱俾场租啦!应该买多条呔都仲得的。
mouseyy 超级元老 发消息

算啦,这就是铭记的本色~

从大家对铭记的态度,此人的欠炳程度可见一斑……  
说明你身份特殊呀

stack最讨厌身份特殊得人了  所以要批斗你

哈哈哈哈哈哈哈
铭记于心 超级元老 发消息
甘即是连出声的机会都没,甘唔民主架?
中国5000年来有民主过吗????哈哈哈哈哈哈哈哈
VIVA0007 金牌 Fans 发消息
特殊人,,,应该有特殊的照顾,,,ENJOY 两老可为劳心劳力,,,。。。。。。
RCLIVE 论坛元老 发消息
好好好.....继续继续.....好好笑...笑到我差D肚痛到出唔识出声....唔阻几位....我就担凳仔,AR头位.....