公告:
我地个老友"亞周" 在澳州世界賽現在第85位...........做30Lap 10:10
2 A2 }- i& k( M2 W6 V# _現在TQ 是34LAP 10:08
3768 论坛元老 发消息
原帖由 7008 于 2006-9-13 02:40 PM 发表3 P; B, u9 O9 F% G4 J3 N# V8 u6 |
* h. c- I5 [% A6 r& J

( [4 W" a! }) g9 X" X所以我今次咪就係惊到吾玩
* p2 |/ U* ^6 R6 m4 ^7 @& [5 V
搵藉口去左食"喳喳"就真啦
原帖由 macau-rc 于 2006-9-13 03:09 PM 发表# n9 f3 E8 x& x4 ?& x
我地个老友"亞周" 在澳州世界賽現在第85位...........做30Lap 10:10; E) A. D( \  b! f
現在TQ 是34LAP 10:08

5 c6 s4 X4 N' k  p9 i4 N- U2 v4 @% I: @& p; e; {$ W  \' @
"亞周"个日有冇赛船呢?
原帖由 好朋友 于 2006-9-12 11:59 PM 发表
9 H/ U* C+ C# k講得好,我又學到野啦:handshake

0 D3 ]$ N8 f) N8 ?2 W/ a6 B0 a( y; p2 q5 ?5 T! O% u5 y
好朋友你又学到乜呀!听讲你"迫力"碟都唔装话轻D喔
原帖由 好朋友 于 2006-9-13 12:03 AM 发表
$ a% a( @' s0 V! @7 ^4 k' G5 a6 @. X) D
多謝你!如果有你參賽,你做梗最快快快超人?
5 p5 I8 z4 p  z3 o
* e* N: {" c, v$ O" D7 ?8 l
甘都要你手下留情先得既!
原帖由 irvine 于 2006-9-13 06:21 AM 发表
7 E/ w3 e3 @8 g为何5见左场主身影噶? 肥仔安呢?. r) ]8 i- L' v$ J; Y
JOE 好强啊,谁可匹敌,怕怕,惊仅,所以决定24号5同他斗平路车.

: ]0 W' r( W+ A& q: I  Z2 ]9 L4 m  l+ J* e) D2 n
场主身在他乡呢!:em40:
原帖由 macau-rc 于 2006-9-13 03:05 PM 发表, Y6 G. ^' I0 U3 p' x0 B

; h0 D/ v5 @' W6 {3 s' z
! Q7 i0 k9 [+ g/ X' m入A都還神...............
; a2 b5 S. e0 j% L- E' r

' G& e- e7 }( N! h) x7 m( ~+ ~( J- S7 r6 Y, f: ?4 m5 |4 l
甘我去買定烧猪先
去買.............I pay......
原帖由 geniuszhan 于 2006-9-13 11:17 AM 发表
2 }. k1 Q* |9 I: F. m( K1 ?8 X4 T1 L! I' U( m
+ _, |7 E% `  P, m/ x% f6 i
恩~给你这样讲我都觉啦,呢场赛40分钟我基本没用过刹车第一次用枪控,预赛时紧张起来把油门当刹车,所以决赛就索性不用刹车了
* o  z& R# b' x, f7 |' w9 ?嗨~~完全的buggy手,改不过来

1 N8 s% W/ t4 H3 M  R0 H( v2 q
; J9 o6 t1 ?+ d0 R) V试想想当架車在最高速度时要入弯,除了"拧驮"(打方向)就是收油踩刹制喔!
4 X1 k; c% S2 T当然还要避車啦!見笑、見笑
原帖由 macau-rc 于 2006-9-13 08:09 PM 发表3 o* }1 M! \; @. a0 |% C
去買.............I pay......

8 Z2 z2 K; T5 n# c2 M9 W! [) s# x& ]
誰pay唔重要,一份光榮嗎