公告:
原帖由 cchgz 于 2006-9-12 03:39 PM 发表, m/ v6 t+ a/ f0 k  f$ D8 @
唉,呢次又衰左,本来稳守B组第三,点知烧火头,再次失之交臂........
4 [, K$ O% t. M: }" n) V* q

4 L$ e' F+ @8 n:em03::em03::em03::em03:
geniuszhan 高级 Fans 发消息
呢次吾小心入佐A组,终于有机会跟各位高手同场比拼~
3 |) L6 F* l5 \+ U' L2 x; u感觉系~~头三真系好快,差距啊+ q$ V$ d4 {) B: ], [4 V
以后多多学习先得
原帖由 geniuszhan 于 2006-9-12 04:37 PM 发表
* p9 L  K2 s3 f! Z* Z呢次吾小心入佐A组,终于有机会跟各位高手同场比拼~
, u0 u9 k: \% d9 ]. Z9 I  d感觉系~~头三真系好快,差距啊8 b# C7 u/ h* n7 B  {
以后多多学习先得

' p7 O* f& H( X, y; r+ J$ r- ~5 M6 Q8 ^* }
你都ok ga ........ 賽多d, 人就快..............
SPEED 超级元老 发消息
原帖由 macau-rc 于 2006-9-12 12:16 PM 发表
. o( O+ E& l# t- d3 W9 ]6 }: R$ X: J4 j% Q
' l9 f& p, z- z+ e: z
Speed, 明年發財坏時要小心"好朋友"......
/ L# L7 N9 e# k

& D' f% J. [; m; W是啊,搞到我易家好鬼惊!
3768 论坛元老 发消息
原帖由 SPEED 于 2006-9-12 06:00 PM 发表" H6 m  w" P/ E1 c

5 u& J: _2 i0 [0 O8 Q5 m; W% M7 b+ Z# k  R2 y7 O
是啊,搞到我易家好鬼惊!
' `' t) v# K, V$ M
你都话惊,我脚都震埋喔!
原帖由 3768 于 2006-9-12 07:11 PM 发表
4 G& s) e6 `7 _* h9 D4 s) S5 A$ f( c# _
你都话惊,我脚都震埋喔!

' {% c( W% l. X- V+ P& u# e$ R
;P;P;P;P;P
蛇王个日个埸抓着力唔系甘理想呀?
抓着力唔系甘理想....................
头像被屏蔽
原帖由 geniuszhan 于 2006-9-12 04:37 PM 发表2 O+ y" D# z4 e! [; H1 T3 Z. T5 K
呢次吾小心入佐A组,终于有机会跟各位高手同场比拼~
& N9 a% |7 b& Q# w感觉系~~头三真系好快,差距啊* k3 F$ K. J$ B5 y
以后多多学习先得
; t- B. m' q7 y  S
系呢个埸刹车奌好重要,不妨多留意别人刹车点及起油位一定有幫助: