公告:
johnson7ity 论坛元老 发消息
莫哀 发表于 11-7-26 01:30
我都要争取入A~~~~天时地利人和都系比赛因素之一~~~

你下次就得噶啦,我保證,繼續努力。
johnson7ity 论坛元老 发消息
拉链 发表于 11-7-25 21:21
希望下年已经可以过去玩啦

希望下次見到你,一齊去,好好玩噶,玩芝麻。
polo玛娅 超级元老 发消息
有比赛就是好啊 那么多车 那么多人 一起交流   一起竞赛  这样技术不提高都不行
pinetree 长老 Fans 发消息
两位车女不错
o坯坯o 初级 Fans 发消息
这么多好车眼球都要爆了
vollyl 论坛元老 发消息
真是让人羡慕嫉妒恨呀。。。多好的比赛呀!!
lufanfan_007 超级元老 发消息
都是米人啊。。。。。。。
m!chael 论坛元老 发消息
傑佬 发表于 11-7-26 01:53
Johnson 好耐冇同你對戰喇

上廣州玩,塌地絕對好過偉高
lwgring 金牌 Fans 发消息
迟黎的恭喜。。首先恭喜UD。。。

恭喜泓仔。。。。

恭喜佬莫。。。

:em11:
莫哀 超级元老 发消息
johnson7ity 发表于 11-7-26 08:16
你下次就得噶啦,我保證,繼續努力。

老庄~~~睇嚟我有排要跟住你学嘢啦~~~唔单指set车~跑嘅路线~手法~最重要系心理素质...因为今次去到会场~~见到啲对手...感觉自己已经输咗了~~大赛经验不足啊~