公告:
精彩视频
小爱 超级元老 发消息
给设备上充电电池!碰到困难!请知道的朋友告诉我谢谢!
Patrick 终极 Fans 发消息
Sorry. I don't have writing input pad right now, so I can't write in Chinese.
I'm not sure, only know that the KO just opposite( red & black) to the Futaba.
If you have charger for the KO transmitter, plug it in. then check with a multimeter( if you have)to get the positive & negative from those pins.
Hope that can help you.
诺亚 超级元老 发消息
凑巧,今天拆开R,看清了楼主的问题
小爱 超级元老 发消息
原帖由 诺亚 于 2006-8-3 23:48 发表
凑巧,今天拆开R,看清了楼主的问题

呵呵!谢谢老大!我今天也拆了!和斑竹的一样哦!本来还以为中间的是+哦!!还危险哦!