公告:
jy00999 超级 Fans 发消息
各位U.D的兄弟,我系华DEE啊!真系好耐没见大家拉~~好挂住你地啊!~~~鸡佬.13.杰仔.顿顿.鹏.infileti..................真系好挂住你地啊!!!!寻日见到天河有人玩车,我都好想玩埋一份!~但可惜.....没了你地,真系好没瘾~~我想我好快就返来嘎啦!还有infileti的150,放心!!我会还噶~~唔使担心~~再见拉~各位~~~~~~~
赤红十三 超级元老 发消息
。。。。不要搞得这么壮烈啦。。等你的。
13!近日好唔开心!哎。。。。。比人炖冬菇!想唔壮烈都唔得啦!郁闷啊!!好烦啊!但一见到有人玩车,我就好兴奋!里排玩悟到车,就玩翻以前本行,静态。。准备出炉~~迟少少发上来大家睇~~
wen.jc 超级元老 发消息
大佬 上战场打仗啊?
benbinben 超级元老 发消息
华哥竟然无我份,不过无所谓拉UD兄弟撑你...加油
顺德威乐 超级元老 发消息
哇哈哈,玩车感言
JASONZHONG 论坛元老 发消息
华DEE  你唔好吓我了 以为你做咩添 唉。。。。。。。。。。
快D归队了 等你~!
多谢鸡佬~~多谢各位~~~~~
tungpophk 中级 Fans 发消息
虽然没见过你,但我是ud的,顶你
jazz1983 高级 Fans 发消息
还是觉得请说普通话