公告:
精彩视频
johnchen99 超级元老 发消息
DV
serpent 超级元老 发消息
以下是引用rave1010hk在2004-7-5 22:36:41的发言:
[quote]以下是引用四葉草在2004-7-5 22:16:52的发言:
serpent是深圳人~~
serpent是山西运城人!
[/quote]
关公故里。。。
四葉草 高级 Fans 发消息
哦哦~~~~还以为是深圳人添
wez 超级 Fans 发消息
以下是引用火咀在2004-7-5 18:19:29的发言:
许信介先生的技术真的非常精彩。

serpent兄,你間鋪頭點解我搵唔到架﹐上年暑假翻深圳...只係搵到間係太陽廣場地下一間﹐見唔到你果間窩~
你度有無散件買呢? 小弟一直玩開電車﹐係近排先接觸油雞...有玩HPI NITRO 3﹐RUSH EVO﹐同上個月入左呢部NTC 舊版﹐無錢買F.T KIT...英國呢邊好鬼貴~
部車接近完成﹐等緊支雙出批同部份HOP UP PARTS...翻深圳有機會去你間鋪頭啦~[em02]
以下是引用wez在2004-7-5 19:08:37的发言:
[quote]以下是引用火咀在2004-7-5 18:19:29的发言:

serpent兄,你間鋪頭點解我搵唔到架﹐上年暑假翻深圳...只係搵到間係太陽廣場地下一間﹐見唔到你果間窩~
你度有無散件買呢? 小弟一直玩開電車﹐係近排先接觸油雞...有玩HPI NITRO 3﹐RUSH EVO﹐同上個月入左呢部NTC 舊版﹐無錢買F.T KIT...英國呢邊好鬼貴~
部車接近完成﹐等緊支雙出批同部份HOP UP ARTS...翻深圳有機會去你間鋪頭啦~[em02]
[/quote][upload=jpg]picture/onroad/20047519111167061.jpg[/upload][upload=jpg]picture/onroad/20047519124620444.jpg[/upload]
以下是引用wez在2004-7-5 19:08:37的发言:
[quote]以下是引用火咀在2004-7-5 18:19:29的发言:

你度有無散件買呢? 小弟一直玩開電車﹐係近排先接觸油雞...有玩HPI NITRO 3﹐RUSH EVO﹐同上個月入左呢部NTC 舊版﹐無錢買F.T KIT...英國呢邊好鬼貴~
部車接近完成﹐等緊支雙出批同部份HOP UP ARTS...翻深圳有機會去你間鋪頭啦~[em02]
[/quote]

部车用左K-FACTORY, GPM 同 3-RACING 既野 HOP UP左

隻機同D鈴係HPI既...加埋HPI BMW件衫
[upload=jpg]picture/onroad/20047519205370472.jpg[/upload][upload=jpg]picture/onroad/20047519215683735.jpg[/upload]
风炮补胎 RC 新手 发消息
wez 兄serpent是外省人呀.你讲广东话佢可能睇吾明呀~

呵呵..我部车同你嘅差吾多
以下是引用serpent在2004-7-6 0:25:41的发言:
[quote]以下是引用rave1010hk在2004-7-5 22:36:41的发言:
[quote]以下是引用四葉草在2004-7-5 22:16:52的发言:

[/quote]
关公故里。。。
[/quote]但serpent比关公"好色"得多呢![em13][em01][em02][em03][em04][em27][em27][em27][em17][em18]
以下是引用四葉草在2004-7-5 22:16:52的发言:
serpent 超级元老 发消息
以下是引用wez在2004-7-5 19:22:20的发言:
[quote]以下是引用wez在2004-7-5 19:08:37的发言:

[/quote]

部车用左K-FACTORY, GPM 同 3-RACING 既野 HOP UP左

隻機同D鈴係HPI既...加埋HPI BMW件衫
[upload=jpg]picture/onroad/20047519205370472.jpg[/upload][upload=jpg]picture/onroad/20047519215683735.jpg[/upload]
[/quote]
很好找的。就在九龙城广场对面的东港中心。找不到打我手机。