公告:
EVOZZZZ 超级元老 发消息
sterwars 发表于 11-9-26 00:34
回复 EVOZZZZ 的帖子

呵呵。放屁没声音了。谢我干嘛。我又没做什么。

因为你的菊花已经HOLD不住了....

sterwars  下次就不会了。那个车壳柱要换  发表于 11-9-26 00:48
P3B 论坛元老 发消息
真羡慕死人噜,好想去睇睇!!
lwgring 金牌 Fans 发消息
点解。。。点解。。。。点解我去唔到。。。惨啊。。。

错过佐一次咁好唧聚会。。
微博评论 超级 Fans 发消息
哇。。好好玩甘喔。。亞軍米新郎,新郎旁邊米系果晚同台食飯噶你。。你。。[哈哈][哈哈]好似聽講左你地準備搬去邊喔。。娃哈哈。。[偷笑][偷笑]

来自 NKalYSsA 的新浪微博
ukyo 金牌 Fans 发消息
今日大家都玩得好开心啊~~希望多D有D甘活动~~大家一定进步得好快的,鸡佬辛苦你啦~~
Tiffany 终极 Fans 发消息

今日爽死,继续顶J2~~~~补图补图~~~~~ 15.jpg 14.jpg 12.jpg 11.jpg 10.jpg 9.jpg 8.jpg 7.jpg 6.jpg 5.jpg 4.jpg 3.jpg 2.jpg 16.jpg
AnSTi 超级元老 发消息
爽,可惜条胎跑到PK磨到非常慢,慢的有点吓死小睿了......还犯了个低级错误,幸好只是烧了电容
大腳5.9XL 金牌 Fans 发消息
顶呀,今日唔得闲无去到真系唔好意思老鸡,今日返香港办事
莫哀 超级元老 发消息
微博评论 发表于 11-9-26 01:09
哇。。好好玩甘喔。。亞軍米新郎,新郎旁邊米系果晚同台食飯噶你。。你。。[哈哈][哈哈]好似聽講左你地準備 ...

系啊~~就系过日同你同台食饭过位肥佬啊~
csdjkk 元老 Fans 发消息
回复 AnSTi 的帖子

够悟够我条胎慢先!我放慢三倍黎行噶