公告:
精彩视频
banywong 超级 Fans 发消息
上次中山泉林比賽抽獎來的, 發現效果不錯, 爆炸強力, 溫度穩定, 最重要是此油是低碳性, 所以燒出來的氣味不熾眼和對引擎不會生銹(不用事後油)!

alkymt 论坛元老 发消息
我都抽到左两樽,哈哈哈
gary.com 超级元老 发消息
我认识几个朋友正在使用,不知道效果如何. :em07:
nemnem 元老 Fans 发消息
价钱如何??????????
我都抽到左两樽...............ok ka........
mhy13736735117 金牌 Fans 发消息
多少升的啊一瓶。好小哦
banywong 超级 Fans 发消息
原帖由 mhy13736735117 于 2008-3-20 12:55 PM 发表
多少升的啊一瓶。好小哦

有一公升和3.75升!
17995363 论坛元老 发消息
呢只KY油我都用左两个几月咯..12平路同21越野都用紧!!爆发力劲....温度好稳定..上次中山比赛用部用左好耐既STS去比赛...成场比赛落黎部机都系105度左右...无脚软..速度好快(不过无MAX快咯,同埋部机真就久机一部...记得斗完落黎D朋友问我用紧咩机...哈哈.STS..)..呢只KY油最劲既地方系超干净.我另一部机就新机REN IN开始一直用KY..念住拆机洗下..拆开尾盖同散热顶之后就装番唔洗啦(我懒..)见到里面有D透明既油渍.好似新一样.我支排气管里面也一样.无黑色的积碳.里面全新,外面撞到凹!!...........纯个人用后感觉.
samshi 超级元老 发消息
那位朋友知道哪有卖的?
52ping 论坛元老 发消息
有用后感了。不知道价格怎么样